Denk Ruim Over Interieur

Denk Ruim Over Interieur denkt verder dan uw vraag of opdracht, dat is de essentie van mijn werkwijze. Juist door ‘anders’ te denken, wil ik u verrassen met oplossingen en onverwachte invalshoeken die uw verwachtingen overtreffen. Natuurlijk blijf ik daarbij binnen de grenzen van de ruimte die u mij geeft en ook binnen het budget.
Elke opdracht is uniek. Elke ruimte is immers anders en geen gebruiker is hetzelfde. Als opdrachtgever staat u in het hele proces centraal en aan mij de taak om samen met u tot een plan van aanpak te komen. Een plan waar u zich volledig in kunt vinden en dat resulteert in een interieurconcept dat helemaal bij u past. Daarom hecht ik sterk aan een eerlijke, kritische en heel open samenwerking. Wanneer het concept, het overkoepelende basisplan, helemaal klopt, is het mogelijk de grote en kleine details verder in te vullen.

Alles valt op zijn plaats en niets staat een goed eindresultaat meer in de weg. Door deze heldere en open werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent en kunnen beslissingen weloverwogen worden genomen.
De interieurontwerpen van Denk Ruim Over Interieur hebben altijd een heldere basis, maar ze zijn ook flexibel en staan speels open voor ‘toevallige’ aanpassingen en toevoegingen. De esthetische vormgeving van de ruimtes staat in dienst van de functionaliteit. Dat leidt tot een heel natuurlijke en evenwichtige beleving bij de gebruikers. Door het toepassen van maatwerkoplossingen, bijzondere materialen en onderscheidende kleuren krijgen de ruimtes een eigen sfeer. Het resultaat is een duurzame en prettige omgeving om in te leven en te werken.

Door ruim te denken krijgt u misschien niet altijd het antwoord dat u had verwacht, maar wel de optimale oplossing voor uw interieur!