EEN HELDERE MANIER VAN SAMENWERKEN

De manier waarop Denk Ruim Over Interieur werkt, hangt af van uw project en wensen. Maar welke vorm we ook kiezen: voor mij zijn een open sfeer en wederzijdse betrokkenheid essentieel. Ik nodig u uit zoveel mogelijk eigen ideeën in te brengen en waardeer een open en kritische houding waarin alles uitgesproken kan worden. Alleen dat levert oplossingen op waarin u zich volledig kunt vinden!

Hoe wilt u samenwerken?

Hoe u wilt samenwerken, hangt mede van uw wensen af. U kunt me inschakelen voor alleen het ontwerp, maar ook voor de volledige bouwbegeleiding. En als u een krappe deadline hebt, kan ik ook extra snel schakelen.

In de manier van samenwerken ben ik flexibel. Projecten kan ik op uurbasis of op basis van een offerte uitvoeren. Hoe we ook samenwerken: vooraf maken we overal duidelijke afspraken over. Op die manier weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

In het interieur is een contrast tussen strak en modern en authentieke elementen

Samenwerking met andere specialisten

Ik werk regelmatig samen met architecten, lichtadviseurs, grafisch vormgevers, tuinontwerpers of andere specialisten. Hun expertise zorgt voor een nog beter eindresultaat. En door vanaf het begin samen te werken worden hun oplossingen worden naadloos geïntegreerd in het interieurontwerp.

Van grof naar fijn

Om ideeën concreet te maken werk ik met een voorlopig ontwerp of schetsontwerp, dat we gedurende het proces uitwerken tot een definitief, gedetailleerd ontwerp.
Op die manier werken we toe naar een concreet einddoel waarbij iedereen op één lijn zit. Ik word graag zo vroeg mogelijk betrokken, als alle mogelijkheden nog openliggen. Zo is het bouwkundig ontwerp van een architect voor mij een ideaal startpunt. Dan is er alle ruimte om zaken te combineren of om door slimme oplossingen tijd en kosten te besparen.