Sinds 2002 werk ik onder de naam DENK RUIM OVER INTERIEUR.
Na negen jaar bij Vos interieur in Groningen te hebben gewerkt als interieurontwerper voor particuliere opdrachtgevers, besloot ik zelfstandig verder te gaan. Dat gaf mij de kans vanuit mijn eigen creativiteit omgevingen te creëren, geheel vrij en onafhankelijk van bestaande collecties (de beperking die het werken voor een winkel nu eenmaal met zich meebrengt).
Inmiddels leg ik mij meer en meer toe op het ontwerpen van unieke maatwerkinterieurs, inclusief eigen meubelontwerpen, zodat mijn ontwerpen altijd een sterk eigen karakter krijgen.

Ik wil graag mijn opdrachtgevers inspireren en uitdagen om actief en kritisch mee te denken.Mijn ervaring is die werkwijze de meest persoonlijke, spannende en ook unieke ontwerpen oplevert!

Mijn grootste inspiratiebron is kunst in al zijn vormen. Van muziek tot schilderkunst en van mode tot architectuur. Ook bezoek ik graag festivals en voorstellingen. Door steeds creativiteit en vernieuwing op te zoeken en te beleven blijf ik scherp in mijn werk.
Een schilder als Mark Rothko was voor mij jaren geleden al een voorbeeld voor kleurgebruik, beeldhouwer Richard Serra bewonder ik enorm om zijn immense werken van prachtig cortenstaal. De kloeke vorm, de eenvoud, de ruimtelijkheid in contrast met de menselijke maat in zijn werk vind ik heel indrukwekkend.Dat is ook waar ik altijd naar zoek: de juiste verhouding tussen omgeving en mens!
Daarnaast is de natuur van grote invloed op mijn werk.Elke verhouding, elke kleurencombinatie of compositie in de natuur is inspirerend.Dat is voor mij de grootste uitdaging: een concept bedenken en uitvoeren dat ook intuïtief goed voelt en tot in de details klopt!