Multidisciplinair samenwerken

DENK RUIM OVER INTERIEUR werkt regelmatig samen met creatieve collega’s uit andere disciplines, zoals projectinrichters, grafisch vormgevers, architecten, lichtadviseurs en interieurbouwers. Om binnen het concept vanuit verschillende invalshoeken tot de essentie te komen, is iedere keer weer een uitdagende puzzel. Door specialisten in te schakelen kan ik de hoge kwaliteit leveren die u van mij mag verwachten.

De ervaring leert dat hoe eerder DENK RUIM OVER INTERIEUR in het proces wordt betrokken, hoe mooier, duurzamer en waardevoller het eindresultaat kan worden.Dan kunnen we immers alle aspecten direct op elkaar afstemmen. Het liefst denk ik mee vanaf het moment dat er nog bouwkundige aanpassingen mogelijk zijn. Vanzelfsprekend bewaak ik tijdens de hele uitwerkingsfase het concept en de esthetische uitvoering

van de verschillende onderdelen.
In de ideale situatie delen we het interieurconcept met de architect, zodat hij zich er ook bij betrokken voelt en rekening kan houden met de ideeën. Van binnen naar buiten en andersom. Dan kunnen we in een vroeg stadium, ieder vanuit zijn discipline, direct en effectief oplossingen aandragen en binnen het budget een ontwerp realiseren dat geheel voldoet aan uw wensen.

Dat geldt zowel voor de esthetische vorm als voor de praktische functie.Wanneer een ontwerp is gebaseerd op een sterk overkoepelend concept, de kapstok waar alles aan hangt, krijgt het een tijdloze waarde. Natuurlijk is het daarom ook van belang zo veel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen die passen bij de vormgeving.