Fysiotherapiepraktijk De Haddinge Groningen

“In korte tijd een comfortabel, uitnodigend en praktisch interieur creëren, dat past bij het pand, het bedrijf en de eigenaar.”

Tijdens de verbouwing werd Denk Ruim Over Interieur ingeschakeld om op een snelle en efficiënte manier een doeltreffend interieur neer te zetten. Het sfeervolle pand, waar de wachtkamer zich in de keuken bevindt, moest een rustgevende en huiselijke uitstraling krijgen. In verschillende ruimtes hebben we fotobehang toegepast.

De onderwaterfoto’s zijn door de eigenaar zelf gemaakt. Op deze manier is een stukje persoonlijkheid gecreëerd in het interieur. Met maatwerk bureaus en tafels worden alle ruimtes optimaal benut. De karakteristieke elementen van het pand worden versterkt door bijvoorbeeld plafondlampen die door de schaduwwerking het patroon van de ornamenten versterken. Zo krijgt de ruimte een sfeervolle uitstraling. De patiënten worden op hun gemak gesteld door de huiselijke sfeer van het interieur. Door simpele maar doordachte keuzes te maken, is er binnen het beperkte budget een doeltreffend interieur gerealiseerd.