Nieuwbouwappartement Kop van Oost Groningen

Pin It

“Een rustige, ruimtelijke indeling waar het uitzicht tot zijn recht komt creĆ«ren voor een echtpaar met uiteenlopende smaken.”

Het appartement op de negende etage in de Kop van Oost heeft een prachtig uitzicht over de stad. Dit uitzicht wordt versterkt door de deur uit de langwerpige hal te laten vervallen en een lage scheidingwand in het verlengde van de hal te plaatsen.

Zo wordt bij binnenkomst je beeld naar het uitzicht getrokken, waardoor het appartement allure krijgt. Door de keuken achter de scheidingswand te plaatsen, blijft er contact met de woonkamer bestaan, maar blijft het aanrecht buiten zicht. In de badkamer zijn strakke robuuste vormen gecombineerd met een oosterse sfeer.

Dit bericht is geplaatst in Particulier, Projecten. Bookmark de permalink.