Praktijkschool De Boog Apeldoorn

Pin It

Uitbreiding en herinrichting Christelijke Praktijkschool De Boog in Apeldoorn. Een veilige, uitnodigende leeromgeving waar kinderen zich prettig voelen en gestimuleerd kunnen worden.

De school is ongeveer verdubbeld in grootte naar ontwerp van MTB architecten (Apeldoorn en Amsterdam). De gangen van de school hebben zowel in het oude- als nieuwe gedeelte dezelfde afwerking gekregen (als basis), alleen het accent door middel van een zebrapad geeft de overgang van oud- naar nieuwbouw aan.

Aan het einde van de oude gang is een apart kantoorgedeelte gecreƫerd met een eigen ingang. Dit is gescheiden van de school zelf en heeft een meer zakelijke uitstraling. Dit in contrast met het schoolgedeelte. Hier zijn diverse kleuren toegepast zodat de diverse ruimten een andere identiteit krijgen, bijvoorbeeld het tuinlokaal met een grasgroene gietvloer. De aula wordt tevens gebruikt als praktijklokaal en als volwaardig buurtrestaurant waar de leerlingen zelf koken en serveren!

Dit bericht is geplaatst in Projecten, Zakelijk. Bookmark de permalink.