Woonkeuken Roodeschool

Pin It

Verbouwing en interieurconcept van de woonkeuken met bijkeuken in een dertigerjaren huis in Roodeschool. Het opnieuw indelen van de oude bijkeuken en keuken tot royale woonkeuken met toegang tot de tuin, passend bij de stijl van de dertigerjaren woning.

Door de bijkeuken op advies van DENK RUIM OVER INTERIEUR te verplaatsen naar de andere zijde van de woning was er ruimte voor een nieuwe woonkeuken aan de tuinzijde van deze woningen.

De nieuwe plek van de keuken heeft tevens de routing in de woning geoptimaliseerd. De openslaande deuren naar de tuin is een extra kwaliteit, en geeft tevens prachtig uitzicht op de tuin. De blikvangen van de keuken is door de DenkRuim ontworpen mozaïekvloer die het karakter van de jaren dertig woning versterkt, ondersteund door de kleur- en materiaalkeuze van de keuken.

Dit bericht is geplaatst in Particulier, Projecten. Bookmark de permalink.